Argentina varme opp for Rugby World Cup med ni prøver å slå Leicester

De elsker en arm wrestle i disse delene, men dette var ikke anledning for det. I stedet Argentina førte en blanding av utspekulert og innflytelse, blandet med noen andre halvår slapstick, før en kave av sen forsøk tok deres totale ni og nektet Leicester hva som utvikler seg til å bli mor til alle comeback.

det var Marcos Ayerza testimonial, og etter et første halvår skift for Pumas den loosehead propellen kom for de siste 10 minuttene for hans elskede Tigers.Da var det bedlam.

En kostnad-down forsøk fra Leicester erstatning hore Harry Thacker, en avskjæring score fra Freddie Burns og en fantastisk finish fra 18-åringen speed Paolo Odogwu brakte dem fra 38- 13 ned til 38-34, før Juan Pablo Socino, Juan Manuel Leguizamón og Horacio Agulla prikket ned å ødelegge festen.

Argentina vil ikke være altfor bekymret.De var glatt nok i første halvår til å nærme seg sin VM åpner 20. september mot New Zealand med tillit, om enn herdet med kunnskapen deres motstandere vil ikke være så imøtekommende.

“Vi var dynamisk, noen ganger dette type spill er svært åpen,”Daniel Hourcade sa,‘men ideen var å prøve å spille, og vi gjorde det for det meste av Unibet Norge spillet’treneren til Pumas la til:“. Argentina er et lag som når vi spiller bra kan vi føre noens problemer, men vi vet New Zealand er bedre “England handler den delen som VM-generalprøver trekke å lukke. | Andy Bull Les mer

At dette vil være den eneste internasjonale tiltak Welford Road ser denne høsten fortsetter å forvirre.Blant årsakene gitt av World Cup-arrangørene å velge nabo King Power Stadium var at banen her var for smal. Den har senere blitt utvidet og Argentina sikkert ga det noen bredde.

“Welford Road er en verdenskjent stadion.Det er en skam, denne klubben har en stor tradisjon “, sa Leicester direktør for rugby, Richard Cockerill. “Jeg tror King Power er den eneste stadion som ikke har solgt ut hvilke beviser sin punktet.”

Leicester har hevdet noen internasjonale hodebunn gjennom årene – særlig de daværende verdensmestre Sør-Afrika i 2009 – men tidlig, før begge sider endret nesten hele sin XVS, dette aldri så ut som å være en av dem.

Leicester fikk straffe og sparket til hjørnet.Etter den tid ble de tildelt et sekund de var 7-0 nede etter et angrep resulterte i Santiago Cordero å løpe over.

Ikke overraskende, Leicester gikk til mål med sin andre straffe, fly halv Tommy Bell slotting de tre poeng, men Argentina var i humør. Marcelo Bosch, sentrum med blomstrende boot, var viser hendene til å matche, dovetailing med Hernández inni ham, og det var Saracen som danset sin vei over for Pumas’ andre forsøk.

Juan Imhoff deretter avsluttet en overlapping før Nicolás Sánchez landet sin tredje konvertering fra i midten av banen. Leicester svart når propellen Riccardo Brugnara stupte over for den type prøver så ofte sett her.Bell landet konvertering for 21-10, men en avskjæring forsøk fra Sánchez gjeninnført Argentina autoritet. En langtrekkende straff fra Bell var den siste handlingen av den halve.

Etter en transje av utskiftninger i pausen, var det Argentina som utvidet ledelsen, denne gangen ved å bruke makt foran for forsøk No5 scoret av hore Julián Montoya fra baksiden av en ruck. Santiago Iglesias, kan et annet utskiftings i stedet for Sánchez, tapte omdannelsen.

Før time, Argentina spre vingene igjen. Fizzing ballen gjennom ryggen var det Agulla, nå med Bath, men etter å ha tilbrakt to år ved Welford Road, gå over i hjørnet.

Cue kaos.Først var det Thacker å score for Tigrene, deretter Burns og Odogwu i rask rekkefølge, slik Cockerill var fornøyd nok med sin side utflukt, ikke minst med Tom Croft og Manu Tuilagi både for å gå tilbake.

“Tom skulder er bra, vi vil bare at han skal ha en god solid par ukers trening. Manu er rehabbing godt. Hans vekt er bra,”sa han. “Det er ingen tidsskala på Manu, vil han være i god form når han er i form, men forhåpentligvis før heller enn senere.”

source: http://bet-no.com