Dan Evans eléri első Australian Open után látványos időmérő győzelem

Dan Evans, aki szereti a párt volt, egy lelkes néző, amikor Nagy-Britannia ünnepelték Davis Cup győzelme Brüsszelben karácsony előtt, de már nem fog hiányozni ez a buli.

A közel hibátlan kivitelben után egy közép-mérkőzés dip, hogy megverte a 23 éves amerikai Bjorn Fratangelo három szettben az utolsó selejtezőkör hirtelen Birmingham kedvenc renegát az Australian Open első alkalommal.

Evans játszott út fölött 185 világranglistán egy olyan ellenfél ellen eddig több mint 50 helyen előtte, bet365 fogadási bónuszok az interneten hogy nyerni 7-5 4-6 6-0 mindössze két óra alatt szombaton.Ő is csatlakozik Andy Murray, Kyle Edmund és Aljaz Bedene a brit férfi képviselőit.

Evans, aki játszott néhány a legjobb tenisz Davis-kupa, elismerte, ő volt a „elég dühös”, amikor a csapatkapitány, Leon Smith, elhagyta őt a végső Gent, ahol Nagy-Britannia nyerte a versenyt az első alkalommal 79 év alatt.

De Smith marad a talapzat Evans, aki mindig szükség extra figyelmet a karrier sok magas és alacsony. „Kapok nagyon jól Leon és szeretem, hogy ő edzők,” mondta. „Ő energikus és azt akarja, hogy a legjobb az Ön számára; ez semmi köze, hogy úgy néz ki rajta, ez az egész a te – és ez nagyszerű.”

Ő szenteli a következő néhány hónapban, hogy»egyre a legjobb formában, amit valaha« és adja át magát egy esélyt a választás a csapat játszik Japán az első fordulóban március, Birminghamben. „Ez lenne a legjobb dolog, amit valaha is csinálni tenisz, játszanak Davis Cup otthoni város.”

Edmund megosztott néhány dicsőség ellen Brüsszel, vezető David Goffin két sorozat előtt a hervadás, és ő bet365 fogadási bónuszt kezében, hogy a tapasztalatok figyelembe ezt a tornát.Zümmögő a karrier-magas 88 a világon, Edmund a sorsoláson jobb – és kiderült, hogy az első-up ellenfele, Damir Dzumhur, Szarajevó, amellett, hogy nagyobb, mint a szilárd játék az egyenletben.

„azt gondolom, ha kiejtés nevét»Jun-Core«,” mondta Edmund. „Nem tudom, miért, de ez nyilvánvalóan a nyelvet. Megütöttem vele először Dohában [ahol Edmund játszott nagyszerűen megy ki a világ No6 Tomas Berdych]. Ez lesz a kemény mérkőzés.Minden mérkőzést kemény a Grand Slam.”

Heather Watson lobogóját a női sorsolás mellett Johanna Konta érkezett a vizsgáló menetrend Hobart, ahol ő volt a címvédő, és panaszkodott időjárásálló késleltetett lámpatestek halom fel, hogy szükséges neki, hogy játsszon a korai órákban indulás előtt Melbourne. Elvesztette egy epikus negyeddöntőben a svéd Johanna Larsson 3-6 6-4 6-4, és ide érkezett határozottan elégedetlen.

„Úgy érzem, mintha jet-késleltetett,” mondta . „Azt hiszem, kész a meccs 02:15 és mire lehűl, van minden bet365 online fogadóirodák cuccom együtt tért vissza a szállodába, lezuhanyozott, feszített, mindent – ez volt, mint, 04:00 mire kaptam aludni .Áldd meg őket, ott voltak, mint négy ember nézi, mert fagyasztás is. És mivel én voltam a második mérkőzés után az eső, ott lettem volna a klub, hiszen, mint 10:30.

„Aztán volt a szálloda hív délelőtt 11 órakor:»Be kell, hogy nézd meg most.« és gondolkodom, „Adj egy kis szünetet!” Azért jöttem ide, és nem tudtam még aludni az éjjel.”

Watson, edzője idejére ez a verseny Judy Murray játszik Timea Babos az első fordulóban.

„tudom neki is. Játszottunk junior páros együtt. A karrier már elég sok elment együtt. Mi hasonló korú. Minden sorsolás egy kemény felhívni a slam, különösen a női játék. Azt hiszem, ebben az évben ez volt a legtöbb felborítja valaha.Elvesztettem vele utoljára játszott [Cincinnati]. Határozottan kell jól játszani.”