Manuel Pellegrini ei pudota Eliaquim Mangalaa uudelle pojalle Nicolás Otamendi

Manuel Pellegrini on myöntänyt, että Eliaquim Mangala, joka maksoi Manchester Citylle 42 miljoonaa puntaa viime kesänä, oli harkinnut hölmöä osana Nicolás Otamendiin Valenciasta.

Argentiinan torstaina mutta Mangala on vaikuttanut Unibet tähän kauteen tällä kaudella kaupungin avajaisissa kahdella voitolla. Ranskalainen oli osa puolustusta, joka säilytti puhtaan arkin 3-0 voitoilla West Bromwich Albionin ja Chelsean yli.

Silti Pellegrini sanoi: “Pohdittiin paljon eri vaihtoehtoja. Haluamme, että Otamendi otettaisiin tänne, joten Otamendi on täällä. Voi olla paljon Unibet vaihtoehtoja, mutta lopulta päättäisin, että Mangalan on pysyttävä täällä.

“En ollut koskaan tyytyväinen keskustapäisiin, joita minulla oli – [tämä ei] ollut viimeisen hetki.Yritin ostaa keskustaan ​​takaisin tämän uuden kauden alusta. Eri syistä emme Unibet online vedonlyonti voineet ostaa ennen. Everton v Manchester City: Ottelun esikatselu Lue lisää

Johtaja ilmoitti, että hän ei pysty valitsemaan Otamendiä sunnuntain vierailulle Evertonissa, koska hänellä on vaikuttava muodossa Mangala ja Vincent Kompany. “Tällä hetkellä, kuten pelaamme, on mahdotonta siirtää Kompany ja Mangala Unibet  asemiltaan ja kaikille muille pelaajille”, Chilen kertoi. “He ovat hyvissä ajoin. Emme hyväksyneet yhtä tavoitetta kahdella viimeisellä pelillä. Jatkamme jatkossakin samaa peliä.

“Tarvitsimme keskusta-takaisin. Analysoimme erilaisia ​​vaihtoehtoja ja päätimme, että Otamendi oli paras vaihtoehto. Hän on erittäin tärkeä toimija.Mielestäni hän on erittäin hyvä pelaaja, hän paranee. Tiedän hänet, kun hän pelasi Portoa Mangalan kanssa, molemmat molemmat Málagaa vastaan ​​Mestarien liigassa. Viime kaudella Valencialla hänellä oli Energybet erittäin hyvä kausi. Hän paranee vuosittain. Hän on hyvä otsikko. Tämä on tärkeä Englannissa. ”

Kysyi, mitä Otamendin saapuminen voisi merkitä Mangalalle, Pellegrini sanoi:” Meillä on toinen keskusta takaisin Mangalan kanssa Kompanyin kanssa [Martín] Demichelisin kanssa. Meillä on myös Jason [Denayer]. Näemme, Energybet mitä hänen kanssaan tapahtuu.Tämän kauden kanssa pelattavien pelien määrä on tärkeä neljä keskusta-taaksepäin. ”

Pellegrini on samaa mieltä siitä, että hänellä on nyt mahdollisuus käyttää kolmea kolmesta toiveestaan. “Kun sinulla on hyviä pelaajia sinulla on mahdollisuuksia”, Chilen sanoi. “Tänä vuonna on tärkeätä ensin saada parhaat kaksi vaihtoehtoa, katsomalla niiden Energybet esityksiä. Pelaajilla on aina paras suorituskyky, kun heillä on tärkeä kilpailu joukkueen sisällä. ”

Denayer voi nyt lainata. “Puhumme hänen kanssaan agentillaan”, sanoi johtaja. “Hän paransi paljon viime vuonna pelissä Energybet netti vedonlyönti vuoden Celticilla. Näemme nyt, mihin hän menee tai jos hän jää tänne.Päätämme seuraavien viikkojen aikana. ”

Pellegrini hälventää ajatusta siitä, että City ovat suosituimpia suosikkeja voimakkaan alun jälkeen. “Minä hallitsen joukkueen sisällä, koska kukaan ei ajattele, mitä tapahtuu toukokuussa”, hän sanoi. “Olemme pelanneet kaksi peliä. Olemme pelanneet hyvin. On tärkeää jatkaa, on tärkeä lyönti isoja joukkueita vastaan, mutta muistaa viime vuonna, että Chelsea sai kahdeksan pistettä joukkueellamme ja tammikuussa olemme samassa asemassa [uudenvuodenpäivänä]. ”

Kaupungin argentiinalainen täysipäiväinen Pablo Zabeleta on polven vaurion takia jopa kuusi viikkoa.