Paul Scholes csatlakozott a párthoz, miután a Salford City sokkolta a Notts County-t az FA-kupaon

Paul Scholes énekelte és táncolta Rick Astley hangjait a Salford City öltözőben, miután elhagyták a Notts County-t az FA-kupaból egy történelmi és eufóriás éjszakán a Moor Lane-en. Salford átölelte az alkalmat, hogy ragyogjanak az első világbajnoki Unibet mérkőzésen az FA-kupaon.Danny Webber és Richie Allen gólt szereztek, hogy az Észak-Premier Liga oldalán izgalmas 2-0-os győzelmet nyertek a TV-kamerák előtt. Nem-bajnokságban a Salford City megdöbbentette a Notts County-ot a második félidővel. Olvasson tovább

Scholes, aki Gary és Phil Neville, Nicky Butt és Ryan Giggs mellett áll, nem veszi tudomásul a jogot, hogy maradjon a füvön, és a végső sípot Unibet sportfogadás bónuszok követően a 1400 Salford rajongó a földön belül. A korábbi Manchester United középpályás, aki tavaly vásárolta a klubot négy barátjával, továbbra is ünnepelt a játék befejezése után.

“Amikor a végső síp ment, Gary Neville és Nicky Butt része volt a hangmagas inváziónak, mint a normál rajongók és Scholesy táncol és énekel az öltözőben – biztos vagyok benne, hogy Rick Astley énekelt ott “- mondta Anthony Johnson, aki kezeli a az első csapat Bernard Morley mellett.Facebook Twitter Pinterest Gary Neville és Paul Scholes ünnepli Salford City történelmi FA Kupa Unibet győzelmét. Fotó: Matt West / BPI / Rex Shutterstock

“Számukra fontos számukra, mint a normál rajongóknak. Nincs illúzió, hogy meg kell győzni a játékokat, de élvezzük, és dolgozunk az öt legjobb játékos számára, akiket ez az ország valaha készített.

“De azt gondoltam, hogy 90% a játék, amit uraltunk.Nem akarom, hogy az arrogánsnak vagy dühösnek hangzik, de úgy éreztük, hogy a jobb oldalon vagyunk. ”

Ellentétben Phil testvérétől, aki nem tud részt venni Valenciában Unibet végzett munkája miatt, ahol edző , Gary Neville volt a tapasztalat a sokk első kézből.

A korábbi Manchester United kapitány 20 versenyt nyert a régi és nagyszerű pályafutása során az Old Traffordon, de pénteken este első nagyszerű az Evo-Stik Premier League klub tulajdonosa. Facebook Twitter Pinterest Neville, Scholes és Nicky Butt nézni az FA Kupa első fordulóját a Moor Lane teraszáról.Fotó: Chris Brunskill / Getty Images

“Abszolút hihetetlen éjszaka” – mondta az angol edző. “Soha többé nem izgatott a futballhoz, mert professzionálisan dolgozol, de amikor idejövünk, ez egy Unibet menekülési számunkra, és a labdarúgást jobban szeretjük.

” Néha az elmúlt 18 évben hónapok szerint sok dolgod van itt, de ez mindent megéri.

“Ma este minden olyan ember számára volt, aki ott dolgozik. A labdarúgásban már régóta nem éreztem magam, és ez nem túlzás. Olyan volt, mint egy kölyök egy labdarúgásban. Soha nem láttam, hogy Scholesy olyan magasra esett az életemben. ”

Johnson vezette Salfordot a promócióra, miután januárban Morley-szel együtt nevezték ki társigazgatónak.A 92-es évek osztályának támogatásával úgy érzi, Unibet hogy az ég a Salford határ.

“Nem hiszem, hogy van egy felső határ, ahová ez a klub megy” – mondta Johnson, le a láncon, hogy ünnepelje a játékosok után Allen szerzett a végső cél. “Egyszeri, még soha nem éreztem úgy a labdarúgásban.”