RFU Ian Ritchie: Toulon ajánlata, hogy csatlakozzon Premiership egy hosszú lövés

Toulon ambíciója az Aviva Premiership-nek a “Rugby Football Union” vezérigazgatója, Ian Ritchie “hosszú lövésnek” nevezte.

A Mourad Boudjellal uralkodó európai bajnok elnöke e-mailben küldte a Premiership Rugby-t Hagyja el a Top 14-et a frusztráció miatt, mivel a francia bajnokság fut.England arra sürgette, hogy ne játsszon Owen Farrell-t George Ford mellett Skóciával. Bővebben

Minden lépés szükségessé teszi az RFU ratifikálását, és Ritchie ragaszkodik hozzá, hogy valószínűtlen.

“Toulon nem lépett velünk – hallottam róla ugyanabban az időben, mint mindenki más csütörtökön.Ritchie azt mondta: “Ahogy én megértettem – és nem volt időm arra, hogy alapos részletességgel megyek – a francia hatóságok Fog kinézni rajta is.

“Ami engem illet, még mindig hipotetikus.Bámulatosnak kell lenned, de igazat mondhatok, hogy ez hosszú lövés. “A Boudjellal nem elégedett meg a Top 14-es fizetéskapcsának módosítása miatt, amely Toulont bírságdíjat von maga után, “Ha ez (mozgás) nem lehetséges a következő szezonban, talán az utána” – mondta Boudjellal a L’Equipe-nak, hozzátéve, hogy “súlyos a megközelítésemben . ”

A francia rugby szövetségnek (FFR) minden mozdulatot engedélyeznie kell, de a Toulon és a Bath egyike azon kluboknak, Emlékszem, hogy a Rangers néhány évvel ezelőtt egy szakaszban akart menni a labdarúgó-ligában “- mondta Ritchie.” Az Európai Liga valamilyen módon a gazdasági rájátszásról szól, és az a jó, hogy a profi rögbiben Ebben az országban a közgazdaságtan jól működik.

“A reményt, amelyet az európai kupából tettünk, remélhetőleg foglalkozni kell ezzel.Az emberek sport fogadás online elgondolkodnak majd egy európai liga felől, és biztos, hogy újból fel fognak jönni, de a hangsúly Angliában van. ”

Ritchie arra törekedett, hogy a jövőbeni RBS Six Nations-ban elveszítse elvárásait Anglia álláspontjairól, mint Eddie Jones Felkészül a skóciai 6. februári látogatásért felelős első mérkőzésére.

“Valósághűnek kell lennünk, mivel eddie-nek több edzői ülése van, ahol a csapat tagja, és mert ez egy Kemény első mérkőzés Edinburghban “- mondta Ritchie.” De nagyon boldog vagyok az Eddie-nek a belső és külső hatása miatt.A hat nemzet érdekes lesz.

“Örülök, hogy Paul Gustard és Steve Borthwick asszisztensek a fedélzeten, és kétségkívül a hat nemzet után is lesz néhány kiegészítés az edzői csapathoz.

“Valódi tisztán látszik, mit akar Eddie és a gondolkodása. A fő feladatom az, hogy támogatást adjak hozzá, és segítsek neki és a csapatnak, amire szükségük van. “Ritchie a Maidenhead Rugby Club RFU előadásán beszélt, amelyben az irányító testület bemutatta az utolsó

Az RFU azt állítja, hogy a korai bizonyítékok azt mutatják, hogy a részvétel növekszik, beleértve a 8000 felnőttet, akik visszatérnek a játékba a verseny alatt és után.

tobb info: hu-bonusz.com/bet365