Rory McIlroys fans i Holywood følger hans fremgang med blandede følelser

Ved vinduet til Holywood Golf Club med utsikt over de svært koblingene hvor McIlroy først lærte å svinge og putt 84 år gamle Annie Emmett, drakk et glass koselig oransje, produserte bilder av seg selv som holdt opp noen av trofene som Ulster Golfstjernen har faktisk vunnet.

“Det er meg med US Open Trophy,” sa hun stolt. “Baren staben her i klubben la meg få et bilde med det tidligere i dag. Det var en ære å holde den opp og vet at Rory hadde vunnet dette. “Annie Emmett emigrert fra Nord-Irland i 1966, først til Canada og deretter til Augusta, Georgia. Emmett avslørte at Start spillingen nå hun har leid ut huset hennes til golfspillere på kurset mens hun kommer hjem til Nord-Irland på ferie.

“For noen år siden leide jeg huset ut til Padraig Harrington da han spilte på Augusta .Golf er en stor del av livet mitt som min datter Sarah spiller pro golf. Vi har støttet henne helt siden hun spilte golf for Augusta College. Men Rory er vår helt, alle i Augusta elsker ham. ”

Midt i stønnene fra klubbens medlemmer da McIlroy hadde en fjerde bogey søndag kveld, sa Emmett at hun var stolt av Holywood-golferen og husket sin bestemor som hun Visste som en jente. “Han har gjort oss alle så stolte over årene, og jeg forteller forteller folk det tilbake i USA. Det er flott at han kommer fra vår del av verden, “la hun til.

Hun var omgitt av sin utvidede familie som også har forbindelser til McIlroy. Hennes nevø Raymond McCormick gikk i skole med McIlroys far, Gerry, som på en scene jobbet 100 timer i uken for å finansiere sin sønns deltakelse i amatorturneringer.McCormick sa at han trodde “Rory har virkelig satt Nord-Irland tilbake på kartet på samme måte som George Best en gang gjorde”.

Men presset på hvorfor McIlroy ikke har oppnådd profesjonell golfs “grand slam” ved aldri å vinne USA Masters, McCormick sa: “Det er presset på ham, det må være. Hvis han ville kule det litt og bare gjøre det han gjør så naturlig, ville Rory vinne det og lage historie. Han vil gjøre det til slutt. “Patricia Hawkins, en niese av Annie Emmett og medlem av Holywood Golf Club, var skuffet over at hennes lokale helt hadde unnlatt å klare Masters. “Rory så ut som nervøs i helgen, og derfor Bet365 Den beste mobil-appen vunnet han ikke denne gangen. Men han vil få det til slutt.Vi har alle tro på vår Rory, “sa hun.

Da McIlroy smutte seg ned på topplisten, sto atmosfæren i klubbhuset oppe over kurset hjemme der han først hevdet sine ferdigheter, funereal, tallene i Bar tynner ut til en hardcore av golf fans å se live feed på den gigantiske TV-skjermen.

På hallens gang var det reklameplakater sammen med innrammede, signerte fotografier av McIlroy. De var for en konsert i baren om to uker; For en “Just Paul and John” Beatles duo hyllestakt. Veteranene i Holywood Golf Club vil håpe at denne helgens sammenbrudd av skjemaet av sin hjemmelagede helt i Augusta ikke signaliserer slutten på et fenomen som i form av sporten, matcher lokal stolthet og hero-tilbedelse Beatlemania her i denne velstående, pittoreske Hjørne av Nord-Irland.