Shashank Manohar valgt ubestemt som ny uavhengig ICC-formann

Shashank Manohar vil starte sin nye toårsperiode som internasjonal kriketrådsformann med umiddelbar virkning, etter at han ble valgt ubestemt til stillingen.

Manohar er verdens ledende organets første valgte uavhengige leder, etter endringer Foreslått av styret på møtet i forrige måned. Takk Tony Cozier for de Unibet spennende rittene på airwaves Les mer

Den 58-årige gikk av som styreleder for styret for Cricket i India, en krav om å være kvalifisert for sin rolle i henhold til nye ICC-forskrifter som sin leder.

En stemmeseddel var forventet for æresposisjonen og satt til å bli inngått innen utgangen av denne måneden, men har ikke vist seg Unibet nødvendig fordi Manohar var den eneste nominerte kandidaten. Manohar sa: “Det er en ære å bli valgt som formann for Det internasjonale krigsråd – og for det er jeg takknemlig for alle ICCs styremedlemmer som har satt sin tro og stole på mine evner.Jeg benytter også denne muligheten til å takke alle mine kolleger i BCCI, som har støttet meg under min siste tid som BCCIs president. “Han forventer en travel tid da ICC fortsetter sin konstitusjonelle revisjon etter” Big ” Tre “æra hvor hovedmakt ble investert i de indiske, engelske og Unibet australske styrene.

” Dette er spennende tider for internasjonal cricket, da vi for tiden utfører en omfattende gjennomgang av de konstitusjonelle endringene fra 2014, som er Målet er å ikke bare forbedre styringsstrukturer, men også cricketstrukturer, sier Manohar.

“Det ultimate målet er å dyrke vår Unibet odds bonus uten innskudd sport og engasjere en helt ny generasjon fans, og jeg gleder meg til å jobbe med alle interessenter for å forme fremtiden for cricket, som har en stolt historie og en rik tradisjon. “Manohars oppdrag som leder har begynt etter at ICCs fullstyre også offisielt bekreftet avskaffelsen av presidentens rolle – effektiv fra neste måneds årlige konferanse i Edinburgh.

read more: www.xbookmakere.com/energybet