Tomas Berdych se confruntă cu Andy Murray, cu dorința de a fi mare lucru al lui Wimbledon – din nou

Acesta a fost un Wimbledon obositor și plin de forță pentru Tomas Berdych, dar tot efortul va simți merită acum că a ajuns în semifinale după victoria directă a setului asupra francezului Lucas Pouille miercuri. Este prima apariție a Cehiei în ultimele patru jucători din 2010, când a ajuns la final.

Putini dau lui Berdych șansa de a repeta acel meci, dat fiind că el se confruntă cu Andy Murray, calitatea va fi împotriva sămânței nr. 10, dar și a ceea ce Unibet este sigur că va fi o mulțime de partizani din Centru.Totuși, ar fi nechibzuit să subestimezi dorința de 30 de ani de a depăși șansele și de a relua ceasul cu șase ani până la momentul în care a fost recunoscut ca fiind printre primele mari stele ale jocului bărbaților, Dar și în ceea ce privește talentul după ce a învins pe Roger Federer și Djokovic la acest loc înainte de a-și pierde 6-3, 7-5, 6-4 lui Rafael Nadal în ceea ce a fost primul său finisaj de slam. Mulți observatori au așteptat să urmeze un titlu major la scurt timp. Dar ei, și el, încă mai așteaptă. Andy Murray îl bate pe Tsonga în thriller cu cinci seturi Unibet Romania pentru a ajunge la semifinalele Wimbledon Citește mai mult

Asta nu înseamnă că cariera lui Berdych a fost o mare dezamăgire de atunci.La urma urmei, au apărut trei apariții semifinale, de două ori în Australia și o dată la US Open, și un loc în topul patru din lume care, având în vedere puterea turneului bărbaților în ultimul deceniu sau nu, feat. Berdych a fost un interpret consistent, dar vrea mai mult și consideră că progresele pe Unibet care le-a făcut aici în 2010 ar putea fi cheia pentru a face un even mai durabil marcaj la campionatul din acest an. “Acestea sunt cu siguranță experiențele care Voi încerca să mă uit înapoi “, a declarat Berdych după trilogul său 7-6, 6-3, 6-2 asupra lui Pouille la Curtea nr.1. “În primul rând este faptul că a fost prima dată când am arătat că pot juca bine timp de două săptămâni, că pot bate pe cei mai buni nu numai la începutul turneului, dar și în etapele ulterioare.Acestea sunt lucrurile pe care voi încerca să le concentrez. “Berdych își poate lua inima din dosarul său împotriva lui Murray, după ce a câștigat șase din cele 14 întâlniri ale sale, deși Scot a triumfat în ultimele patru, inclusiv semifinala Australian Open 2015, care este cel mai bine amintit pentru Kim Sears, logodnica lui Murray, care a condus Unibet abuzul verbal la cehă de la locul ei din cutia jucătorilor.Se pare că atacul este legat de faptul că Berdych a fost antrenat la vremea respectivă de fostul antrenor asistent al lui Murray, Dani Vallverdu. Berdych nu a avut dorința de a retrăi acest incident înainte de prima întâlnire cu Murray nici nu a vrut să vorbească prea mult despre faptul că la abordat pe Ivan Lendl că este antrenorul lui după ce la eliberat pe Vallverdu în mai și înainte ca americanul din Ceh să decidă să lucreze cu Murray pentru a doua oară luna trecută. “M-am apropiat de Ivan și a spus că nu vrea să se implice în tenis. Apoi se întoarce la Andy. Așa se întâmplă “, a fost Berdych să se ocupe de chestia asta printr-o dinții oarecum îngroșate. Accentul se îndreaptă acum asupra lui Murray, iar Berdych va intra în întâlnirea lor la Centrul de Cort din vineri după-amiază cu cea mai rară lucruri – o pauză.Meciul împotriva lui Pouille a fost Unibet pentru a patra oară în patru zile consecutive pe care Cehia la concurat aici printr-o combinație de ploaie și lumină proastă, timpul său în SW19 cuprinzând argumente cu un arbitru și trei meciuri care au mers la cel puțin patru seturi. care probabil explică de ce Berdych a părut obosit și uneori zdruncinat împotriva lui Pouille, dar a făcut treaba, trimițând 10 ași pe spatele unei mărci de comerț puternic și arătând suficientă putere în loviturile sale și variație cu jocul său la net pentru a sugera că Murray nu va avea tot felul de drum în care pereche pătrat sus încă o dată. “Voi încerca să-l împing cât de Unibet mult pot, fiind agresiv”, a spus Berdych. “Nu vreau să-i dau timpul să creez jocul.”