Unibet pariuri sportive online

unibet pariuri onlineUnibet a fost de mult timp una dintre cele mai populare și populare agenții de pariuri. Ca și ceilalți membri ai grupului Mangas Gaming, cum ar fi BetClic sau Bet-at-home, Unibet pariuri online operează independent și oferă jocuri de pariuri full-service, cazinou și jocuri de poker.

Unibet a fost de mult timp una dintre cele mai populare și populare agenții de pariuri. Ca și ceilalți membri ai grupului Mangas Gaming, cum ar fi BetClic sau Bet-at-home, Unibet operează independent și oferă jocuri de pariuri full-service, cazinou și jocuri de poker. Baza de clienți este predominant nordică, însă, de mult timp, compania a câștigat o poziție suverană în întreaga Europă. Numărul mare de evenimente sportive și sociale, cote înalte, ofertă bonus și, nu în ultimul rând, limite de grevă foarte scăzute se numără printre atracțiile acestei companii.
După înscrierea la Unibet.com, clienților li se oferă o mare cantitate de metode de depunere. Opțiunea de bază este utilizarea cardurilor de plată, și anume Visa și Mastercard. Minimul este stabilit la € 5 (aproximativ 125 Sk) și un maxim de 10.000 € (aproximativ 250.000 Sk). Pentru cardurile de plată, 2,5% din suma depusă se percepe pentru transferul de bani. În cazul în care un client utilizează o parte din metoda de plată electronică (Skrill, Neteller) sau de plată fără numerar (Ukash, Paysafecard), acestea nu trebuie să vă faceți griji cu privire la eventualele taxe suplimentare. Limitele pentru aceste metode încep de la 10 EUR (aproximativ 250 SKK) și variază de la 1.000 € la 10.000 € (aproximativ 25.000 Sk până la 250.000 Sk), în funcție de tipul opțiunii.

Oferta include, de asemenea, o conexiune bancară directă care are un timp de procesare mai lung și este limitată la un minim de 10 €. Pentru clienții slovaci, se efectuează o plată prin intermediul sistemului electronic al Raiffeisenbank de la eKonto. În cazul în care clientul are un cont la această bancă, acesta are posibilitatea de a transfera suma de 5 € la 5 000 € (aproximativ 125 Sk până la 125 000 SKK). Pentru transferul invers, adică din contul jucătorului, se pot utiliza toate portofelele electronice, cardurile Visa și transferul direct prin bancă. Suma minimă care poate fi plătită este stabilită la 10 EUR.